Renovatie portiekflats, Presikhaaf, Arnhem

Voor Volkshuisvesting in de wijk Presikhaaf in Arnhem zijn 50 jaar oude flats van buiten volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie zijn deze appartementen bewoond gebleven. De energiebalans is zo ver uitgewerkt dat met een minimale ingrepen eenvoudig energieneutraal bereikt kan worden. Dit resultaat ontstaat alleen als er een optimalisatie-traject plaats vindt waarbij installaties en bouwkundige maatregelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Bouwnext heeft hierin zowel qua proces als inhoudelijk afstemming de lead. Mooi dat dit project tevens gewaardeerd is met een nominatie voor de Duurzaam Bouwen Award 2016. Daar zijn we trots op!

Betrokken partijen:

Volkshuisvesting Opdrachtgever uitvraag

Vastbouw Aannemer

Bouwnext Architect

BouwNext  Visie, uitwerking en begeleiding

B2CO  constructeur

Denk! Installatechnisch adviseur

REALISATIE 2016